Demostracio COMPOBALL, 25 de gener de 2013

Posted Posted by Natalia in News     Comments No comments
Jan
9

MONITORITZACIÓ DEL PROCÉS DE COMPOSTATGE AMB SENSORS INALÀMBRICS

Localització: IRIS, Parc Mediterrani de la Tecnologia, Edifici Institut de Geomàtica
Avda Carl Friedrich Gauss 11, 08860 Castelldefels (Barcelona)

Agència de Residus de Catalunya, IRIS i la UPC                    Divendres 25 gener 2013

Des del projecte europeu Compoball ens complau convidar-vos a la jornada de demostració de la nova tecnologia “COMPOBALL”, fruit de tres anys d’investigació i desenvolupament per part d’un consorci europeu format per 15 empreses, associacions i centres de recerca del sector mediambiental i de gestió dels residus. El projecte Compoball està finançat pel Setè Programa Marc de la Comissió Europea i està liderat des de Barcelona per l’empresa IRIS (acord de subvenció nombre 243.625).

El projecte Compoball ha desenvolupat un sistema sense fils per monitoritzar en continu la temperatura i humitat del compostatge. El sistema consisteix en un conjunt de nodes sensors independents, encapsulats en un material inert i molt resistent, i que es comuniquen entre si i amb un node central sense fils. Gràcies al sistema Compoball, l’operari pot controlar la temperatura i humitat en diferents parts de la pila de compostatge des d’una pàgina web.

Agenda de la Jornada de Demostració – 25/01/2013
9.45h. Benvinguda i Registre
10.00h. Presentació del projecte Compoball
10:45h. Networking cafè
11.00h. Visita en autocar a la planta de METROCOMPOST a Torrelles de Llobregat i demostració pràctica del sistema Compoball
13.00h. Finalització de la Jornada de Demostració. Retorn en autocar al Campus de Castelldefels.
13:30h. Arribada al Campus de Castelldefels
La sessió de demostració anirà a càrrec de la coordinadora del projecte, Mirta Rodríguez P, d’IRIS, el responsable técnico en IRIS, Carlos Rovira; i els responsables tècnics del projecte Ã’scar Cases, Marga López i Xavier Martínez, de la UPC.

L’organització proporciona el servei d’autocar des del Campus de Castelldefels: sortida, a les 11:00h i arribada, a les 13:30h.
Per participar, cal confirmar la vostra assistència a Natàlia Llansana, responsable de comunicació d’IRIS: per email a nllansana@iris.cat o al telèfon +34 93 557 01 12 .

Per confirmacions posteriors al dia 22 de gener, la plaça no queda garantida.

Comments are closed.